W publikowanych recepturach polecany jest głównie miód wielokwiatowy, który obok akacjowego i lipowego należy do miodów o specyficznym składzie, smaku i zapachu. Miody te nadają nalewkom szczególne walory smakowe i zapachowe, a przede wszystkim jakościowe. Zawarte w tych miodach bioskładniki czynią z nalewek napoje także prozdrowotne. Tak więc wznosząc toast nalewką ?na zdrowie?, życzymy szczerze, gdyż w trunku oprócz alkoholu znajdują się ?wyciągnięte? z owoców, ziół i miodu najcenniejsze dla naszego zdrowia składniki.
Fragment Wstępu
Szczegóły
Tytuł: 150 nalewek na miodzieAutor: Bolesław Pilarek, Łukasz Pilarek
Wydawnictwo: Adam Marszałek
ISBN: 9788377809686
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 92
Format: 13.5x20.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.125 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Kuracje oczyszczające
Dom na wsi
Oczyszczanie organizmu według kuracji F.X. Mayra
Oficyna Wydawnicza ABA
Leki z Bożej apteki
Powrót do zaniechanych praktyk
Powrót do zaniechanych praktyk
Nowe Spojrzenia
Nalewki i receptury ziołowe Biblioteka zdrowia 3
AWM Agencja Wydawnicza Jerzy Mostowski
Święte zioła poleskich znachorek Tom 1 A-J
Ars Scripti
Święte zioła poleskich znachorek Tom 2 K-P
Ars Scripti-2