Mimo szczepień co roku dopada Cię paskudna grypa Martwisz się, że Twoja pociecha ciągle przynosi ze szkoły jakieś choróbska Na myśl o najlżejszym nawet przeziębieniu panikującego i marudzącego w jego trakcie lubego cierpnie Ci skóra Przeraża Cię perspektywa tygodnia spędzonego z tonami chusteczek higienicznych Nie martw się! Nawet nie wiesz, jak łatwo pozbyć się tego rodzaju problemów! Na co dzień nie zastanawiamy się, co i w jakich ilościach jemy. A to wielki błąd! Odpowiednią dietą można zdziałać cuda. Od lat przekonują o tym Lech Tkaczyk i Barbara Jakimowicz-Klein. Dieta odpornościowa to kolejna książka traktująca o potędze tkwiącej w racjonalnym odżywianiu i o wielkiej mocy ziół. Dowiedzieć się z niej można, co powoduje, że chorujemy, w jaki sposób warto poprawiać własne samopoczucie, dlaczego najlepiej jeść pomidory, kalafior i śliwki, a potrawy doprawiać czosnkiem, pokrzywą, cynamonem, gorczycą itd. Warto przy tym zaznaczyć, że kolejna publikacja Wydawnictwa ASTRUM to nie tylko zestawienie teoretycznych dywagacji jej bogactwo tkwi w obszernym zbiorze sprawdzonych receptur na smaczne i zdrowe dania podnoszące odporność organizmu! Chcesz być w dobrej formie Zajrzyj do tej książki koniecznie!
Szczegóły
Tytuł: Dieta odpornościowaAutor: Barbara Jakimowicz-Klein
Wydawnictwo: Astrum
ISBN: 9788372776990
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 224
Format: 15.0x20.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.295 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Świat na rozdrożu
Sonia Draga
Nieważkość
Marginesy
Zdrowie zaczyna się w brzuchu
Galaktyka
Dom na wyrębach
Videograf
Urojenia ekonomii
Książka i Prasa
Rewolucja energetyczna
Ale po co?
Ale po co?
Sonia Draga
Alkaliczny detoks
Muza
Mniej złości, więcej miłości
Czwarta Strona
Układanka z uczuć
Zysk i S-ka