Kuchnia polska może poszczycić się różnorodnością specjałów kulinarnych – szczególne miejsce zajmują w niej dania mączne, a wśród nich kluski, rozmaicie nafaszerowane knedle oraz fantazyjne pierogi. Innowacyjne przepisu na kluski dyniowe, smażone knedle czy pierogi migdałowe z pewnością wzbogacą nasze menu o nowe smaki. A tradycyjne receptury na pyzy z mięsem, pierogi z truskawkami czy knedle ze śliwkami pozwolą rozkoszować się potrawami, z których słynie polska kuchnia.
Szczegóły
Tytuł: Pierogi, kluski i knedleAutor: Marta Krawczyk
Wydawnictwo: SBM
ISBN: 9788378453161
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 32
Format: 16x22
Oprawa: miękka
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
1001 rzeczy o Miłosierdziu Bożym i św. Faustynie
Wydawnictwo M
Podróżuj, módl się i kochaj
National Geographic
Jeżycjada. Wnuczka do orzechów. Tom 20
Akapit Press
Łamigłówki - Połącz punkty
Martel
A w konopiach strach
Wydawnictwo Naukowe PWN