Pierogi, kluski i knedle

SBM

  • Rok wydania: 2014
  • Format: 16x22
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
2,99 PLN
Nasza cena
1,29 PLN



Kuchnia polska może poszczycić się różnorodnością specjałów kulinarnych – szczególne miejsce zajmują w niej dania mączne, a wśród nich kluski, rozmaicie nafaszerowane knedle oraz fantazyjne pierogi. Innowacyjne przepisu na kluski dyniowe, smażone knedle czy pierogi migdałowe z pewnością wzbogacą nasze menu o nowe smaki. A tradycyjne receptury na pyzy z mięsem, pierogi z truskawkami czy knedle ze śliwkami pozwolą rozkoszować się potrawami, z których słynie polska kuchnia.

Szczegóły

Tytuł: Pierogi, kluski i knedle
Autor: Marta Krawczyk
Wydawnictwo: SBM
ISBN: 9788378453161
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 32
Format: 16x22
Oprawa: miękka

Recenzje