Gotowanie w kombiwarze

SBM

  • Rok wydania: 2014
  • Format: 16x22
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
1,80 PLN
Nasza cena
1,29 PLN



Kombiwar to coraz częściej stosowany w kuchni sprzęt. Jego nieskomplikowana obsługa sprawia, że przygotowanie codziennych posiłków staje się mniej czasochłonne. Dania przyrządzone w kombiwarze są także znacznie zdrowsze niż te przyrządzone na ociekającej tłuszczem patelni. Prezentowana książka to zbiór niezbędnych wskazówek i przepisów na wyśmienite potrawy oraz desery z kombiwaru. Kombiwar to coraz częściej stosowany w kuchni sprzęt. Jego nieskomplikowana obsługa sprawia, że przygotowanie codziennych posiłków staje się mniej czasochłonne. Dania przyrządzone w kombiwarze są także znacznie zdrowsze niż te przyrządzone na ociekającej tłuszczem patelni. Prezentowana książka to zbiór niezbędnych wskazówek i przepisów na wyśmienite potrawy oraz desery z kombiwaru.

Szczegóły

Tytuł: Gotowanie w kombiwarze
Autor: Marta Szydłowska
Wydawnictwo: SBM
ISBN: 9788378454823
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 32
Format: 16x22
Oprawa: miękka

Recenzje