Kombiwar to coraz częściej stosowany w kuchni sprzęt. Jego nieskomplikowana obsługa sprawia, że przygotowanie codziennych posiłków staje się mniej czasochłonne. Dania przyrządzone w kombiwarze są także znacznie zdrowsze niż te przyrządzone na ociekającej tłuszczem patelni. Prezentowana książka to zbiór niezbędnych wskazówek i przepisów na wyśmienite potrawy oraz desery z kombiwaru.
Kombiwar to coraz częściej stosowany w kuchni sprzęt. Jego nieskomplikowana obsługa sprawia, że przygotowanie codziennych posiłków staje się mniej czasochłonne. Dania przyrządzone w kombiwarze są także znacznie zdrowsze niż te przyrządzone na ociekającej tłuszczem patelni. Prezentowana książka to zbiór niezbędnych wskazówek i przepisów na wyśmienite potrawy oraz desery z kombiwaru.
Producent:
Wydawnictwo SBM Sp. z o.o.
Sułkowskiego 2/2
01-602 Warszawa (PL)
tel: 22 403 48 06
email: [email protected]
Szczegóły
Tytuł: Gotowanie w kombiwarzeAutor: Marta Szydłowska
Wydawnictwo: SBM
ISBN: 9788378454823
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 32
Format: 16x22
Oprawa: miękka
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Joga
Piękno, zdrowie, relaks
Piękno, zdrowie, relaks
Dragon
Dziękuję, nie palę
Źródła Życia
Życzenia na każde imię
Printex
Wychowywanie psa
Muza
Recepta na zdrowie
Oficyna Wydawnicza ABA