Kulinarna podróż po Azji. Tao smaku to 100 wspaniałych przepisów na dania z Chin, Japonii, Wietnamu oraz Tajlandii. Co bardzo istotne, każdą potrawę można z łatwością przygotować ze składników dostępnych w Polsce. Wszystko wzbogacone garścią opowieści i anegdot, a także zdjęć z licznych podróży autora po krajach Azji. Jacek Wan znany dziennikarz, podróżnik, reżyser i scenarzysta. Znawca kultury Dalekiego Wschodu. Autor lubianego telewizyjnego cyklu programów podróżniczych Między Wschodem a Zachodem.
Szczegóły
Tytuł: Tao smakuAutor: Wan Jacek
Wydawnictwo: Buchmann
ISBN: 9788328012547
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 224
Format: 19.0x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.716 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Koreańczycy Chińczycy Japończycy
Kwiaty Orientu
Chatka Puchatka
Nasza Księgarnia
Potęga Marzeń
Szaron
Dziewczyny z Nowego Jorku
Pascal
I jak tu nie jeść!
Otwarte
Ilustrowana encyklopedia roślin Polski Atlas
Dom Wydawniczy PWN
Nowy car
Sonia Draga