Proponujemy ciekawe przepisy na pyzy, kluski i pierogi. Mogą one być zarówno samodzielnym daniem, jak i dodatkiem do dania głównego obiadu lub kolacji. Zamieszczamy wskazówki, jak przygotować pyszne pierogi, kluski, kopytka, pyzy oraz knedle. Oprócz popularnych kopytek, leniwych, zacierek czy klusek śląskich znajdą tutaj Państwo przepisy na makiełki, kluski szwajcarskie, szare z kiszoną kapustą, grysikowe z powidłami i wiele innych.Na pewno znajdą tu coś dla siebie i miłośnicy mięsa, i wegetarianie, a także łasuchy nie zabraknie też słodkości. Mamy nadzieję, że nasze propozycje zachęcą Państwa do dalszych eksperymentów kulinarnych. Przykładowe przepisy: pyzy z mięsem po warszawsku, cepeliny z kapustą, kartacze babci, poznańskie pyzy drożdżowe, pierogi domowe, kluski szare, kluski ze szpinakiem, kluski marchewkowe, kluski z fasoli, kluski francuskie, knedle z truskawkami, knedle tyrolskie.
Szczegóły
Tytuł: Pyzy pierogi kluskiWydawnictwo: Prószyński i S-ka
Seria: BIBLIOTECZKA PORADNIKA DOMOWEGO
ISBN: 9788379610044
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 176
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.42 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Kuchnia Haute Couture
G+J Gruner+Jahr Polska
Kuchnia włoska
Olesiejuk
Stewia 151 słodkich przepisów bez cukru
EscapeMagazine.pl
KUCHNIA DIABETYKÓW
Astrum
Pyszne ciasta i desery
Prószyński i S-ka
Słodkie co nieco
Prószyński i S-ka