Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych

WSiP

  • Rok wydania: 2003
  • Format: 20 x 20
  • Oprawa: broszura
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
0 PLN
Nasza cena
22,20 PLN



Książka jest przeznaczona dla uczniów klas I i II technikum o zawodzie technik żywienia, specjalizacja – żywienie zbiorowe oraz o zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego. Publikację polecamy także uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny – podstawy przetwórstwa żywności oraz słuchaczom policealnego studium zawodowego o specjalności: żywienie zbiorowe.

Omówiono w niej budowę i działanie maszyn do obróbki mechanicznej i cieplnej surowców żywnościowych, do sporządzania i ekspedycji napojów, a także urządzeń chłodniczych i do mycia naczyń. Ponadto podano podstawowe wiadomości z rysunku technicznego, części maszyn, wiadomości o instalacjach elektrycznych, wodnych i kanalizacyjnych, obiegu chłodniczym oraz o projektowaniu technologicznym zakładów żywienia zbiorowego.

Szczegóły

Tytuł: Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych
Autor: Witold Jastrzębski
Wydawnictwo: WSiP
Kod paskowy: 978830207120100
ISBN: 830207120X
Kategoria: Podręczniki
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Podręcznik
Rok wydania: 2003
Ilość stron: 280
Format: 20 x 20
Oprawa: broszura
Waga: 0.42 kg

Recenzje

Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: