Chleb
Techniki wypieku, przepisy, wskazówki

Buchmann

  • Rok wydania: 2015
  • Format: 18.5x23.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
49,99 PLN
Nasza cena
34,20 PLN
Oszczędzasz 32%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



Uznana za najlepszą wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba - za jego biblię - zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia. Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.

Szczegóły

Tytuł: Chleb
Podtytuł: Techniki wypieku, przepisy, wskazówki
Autor: Jeffrey Hamelman
Wydawnictwo: Buchmann
ISBN: 9788328012592
Tytuł oryginału: Bread
Język oryginału: angielski
Tłumacz: Kowalczyk Jakub
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 478
Format: 18.5x23.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 1.026 kg

Recenzje