Książka kucharska jakiej nie było! Robert Sowa, szef kuchni hotelu Jan III Sobieski, kucharz Polskiej Reprezentacji w Piłce Nożnej, laureat Oskara Kulinarnego postanowił podzielić się swoimi kulinarnymi sekretami! Arcysmaczne i nowatorskie przepisy. Potrawy lekkie i zdrowe, wyrafinowane i takie, które przygotowuje się w chwilę, a wszystkie podane w taki sposób, by nie tylko doskonale smakowały, ale i cieszyły oczy. Wspaniałe zdjęcia, mistrzostwo stylizacji kulinarnej
Szczegóły
Tytuł: Cztery pory rokuAutor: Sowa Robert
Wydawnictwo: Edipresse Polska
ISBN: 9788379892662
Numer tomu: 1
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 258
Format: 20.5x27.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.255 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Dlaczego mężczyźni kochają zołzy
G+J Gruner+Jahr Polska
Whisky
Historia, marki, producenci
Historia, marki, producenci
Buchmann
Dwoje ludzi
Media Rodzina
Ukraina smaków
Poznańskie
Historia roślin jadalnych
Bellona
Domowy wyrób alkoholi
Arystoteles
Zabawy z Mikołajem
Book House