Każda okazja czyni złodzieja. Jeśli masz podejrzenia, że w Twoim lokalu gastronomicznym może dochodzić do kradzieży pracowniczych, koniecznie sięgnij po poradnik "Ciemna strona gastronomii". Zawarte w nim informacje umożliwiają uporanie się z nieuczciwym personelem, tym samym zapobiegając odpływowi gotówki z firmowej kasy.
Jan Marek Mołoniewicz, autor niniejszej publikacji, dostarcza szeregu porad pozwalających rozpoznać symptomy kradzieży pracowniczej. Jeżeli w prowadzonym przez Ciebie lokalu mają miejsce niezgodności z raportami kasowymi, nagminne awarie kasy fiskalnej czy niespodziewane wzrosty cen produktów, może to być sygnał ostrzegawczy wymagający działania. Brak kontroli w lokalu może skutkować sporymi kosztami sięgającymi nawet 15% wielkości sprzedaży, a nawet prowadzić do bankructwa.
Dzięki poradnikowi "Ciemna strona gastronomii" poznasz sposoby przeciwdziałania kradzieży, dzięki czemu unikniesz groźnych dla biznesu strat. Autor przedstawia najpopularniejsze metody, jakimi posługują się pracownicy branży gastronomicznej dopuszczający się przywłaszczenia, a także podpowiada, w jaki sposób skutecznie rozprawić się z problemem.
W swoich pracach Jan Marek Mołoniewicz skupia się na zagadnieniach związanych z biznesem gastronomicznym. Wśród publikacji jego autorstwa znalazło się unikatowe na polskim rynku wydawniczym kompendium wiedzy poświęcone zarządzaniu gastronomią "Menedżer gastronomii" czy poradnik "Sprzedaż w gastronomii". Książki dostarczają praktycznych informacji, jak zwiększyć zyski z działalności.
Jan Marek Mołoniewicz, autor niniejszej publikacji, dostarcza szeregu porad pozwalających rozpoznać symptomy kradzieży pracowniczej. Jeżeli w prowadzonym przez Ciebie lokalu mają miejsce niezgodności z raportami kasowymi, nagminne awarie kasy fiskalnej czy niespodziewane wzrosty cen produktów, może to być sygnał ostrzegawczy wymagający działania. Brak kontroli w lokalu może skutkować sporymi kosztami sięgającymi nawet 15% wielkości sprzedaży, a nawet prowadzić do bankructwa.
Dzięki poradnikowi "Ciemna strona gastronomii" poznasz sposoby przeciwdziałania kradzieży, dzięki czemu unikniesz groźnych dla biznesu strat. Autor przedstawia najpopularniejsze metody, jakimi posługują się pracownicy branży gastronomicznej dopuszczający się przywłaszczenia, a także podpowiada, w jaki sposób skutecznie rozprawić się z problemem.
W swoich pracach Jan Marek Mołoniewicz skupia się na zagadnieniach związanych z biznesem gastronomicznym. Wśród publikacji jego autorstwa znalazło się unikatowe na polskim rynku wydawniczym kompendium wiedzy poświęcone zarządzaniu gastronomią "Menedżer gastronomii" czy poradnik "Sprzedaż w gastronomii". Książki dostarczają praktycznych informacji, jak zwiększyć zyski z działalności.
Szczegóły
Tytuł: Ciemna strona gastronomiiPodtytuł: Jak skutecznie przeciwdziałać kradzieży pracowniczej
Autor: Jan Marek Mołoniewicz
Wydawnictwo: MOJA Consulting
ISBN: 9788393944804
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 162
Format: 16.5x24.0 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.282 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Psychologia szefa Szef to zawód
Onepress
Menedżer gastronomii Część 1
MOJA Consulting
Menedżer gastronomii Część 2
MOJA Consulting
Sprzedaż w gastronomii Część 1-2
MOJA Consulting
Jak mówić, żeby dzieci się uczyły w domu i w szkole
Media Rodzina
Jak mówić, gdy dzieci nie słuchają
Media Rodzina