VADEMECUM to opracowanie w którym kompleksowo i nowocześnie zawarta jest wiedza wymagana aktualnie od kwalifikowanego pracownika piekarni w zakresie: surowców i półproduktów piekarskich, ich oceny oraz zastosowania w produkcji, tradycyjnej i nowoczesnej technologii, organizacji produkcji, zabezpieczenia zdrowotnego żywności, bhp, ppoż i prawa pracy.
Książka adresowana jest do szerokiego kręgu odbiorców, a szczególnie do:
- Właścicieli zakładów piekarskich;
- Mistrzów szkolących uczniów w piekarniach;
- Nauczycieli 3 letnich szkół zawodowych i uczniów przygotowujących się do zdawania egzaminów przed zewnętrzną komisją egzaminacyjną;
- Pracowników piekarni bez kwalifikacji przygotowujących się do zdania egzaminu czeladniczego w Izbach Rzemieślniczych;
Książki z opcji dodruk na życzenie są ujednolicone pod względem wykonania:
- okładka kolorowa wydrukowana na kartonie 250 g/m,
- środek czarno-biały, drukowany na papierze offsetowym 80 g/m,
- oprawa miękka klejona.
Szczegóły
Tytuł: Vademecum Piekarza (dodruk na życzenie)Autor: Hanna Lubczyńska, Helena Lipińska, Krystyna Jarosz, Andrzej Woźniakowski, Jolanta Kosakowska, Matylda Walewska
Wydawnictwo: Wydawnictwo HUSSCH
Kod paskowy: 9788391954959
Rok wydania: 2006
Ilość stron: 266
Oprawa: Miękka
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Uczymy się czytać
Greg
Czuczu: Mini puzzle. Niedźwiadki (6429)
Bright Junior Media