W obecnych czasach, naznaczonych chorobami cywilizacyjnymi i oraz większym skażeniem środowiska, coraz więcej osób stara się przestrzegać zasad zdrowego trybu życia. Ważną ich częścią jest odpowiednie żywienie. Zaczęliśmy dostrzegać zalety potraw z naturalnych składników o wysokich wartościach odżywczych. Trudno je przyrządzać tradycyjnymi sposobami, dlatego warto bliżej poznać zalety gotowania na parze i w kombiwarze, dzięki którym możemy otrzymać lżejsze i zdrowsze wersje tradycyjnych przysmaków.
Szczegóły
Tytuł: Dobra kuchnia Gotowanie w kombiwarzeAutor: Grzegorz Drużbański
Wydawnictwo: Dragon
Seria: Dobra Kuchnia
ISBN: 9788378870760
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 64
Format: 17.0x24.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.365 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Blok rysunkowy A4, 20 kartek (16751)
Interdruk
Blok rysunkowy Unipap z kolorowymi kartkami A4/16k
St. Majewski
Bambino, Klej w sztyfcie, 15g
Bambino
Nierozłączki Lilka i Pestka
Egmont
Kolorowanka Motyle plus naklejki z brokatem
Books And Fun
Moje małe kotki
Junior.pl