Przepisy na takie tradycyjne wielkanocne specjały, jak żurek z białą kiełbasą czy babka drożdżowa z szafranem, a także na potrawy mniej znane, ale odpowiednie na świąteczny stół, np. jajka faszerowane awokado czy rolady schabowe w boczku. Znajdziesz tu dania tańsze i droższe, proste i wyszukane wszystkie są równie smakowite.
Szczegóły
Tytuł: WielkanocAutor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788327429193
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 160
Format: 16.5x20.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.48 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Akademia — 2 lata
Greg
Quiz mądrego przedszkolaka od 5 lat
Aksjomat
Polska Wielkanoc
Olesiejuk
Kukuryku na ręczniku
Siedmioróg