Podręcznik napisany zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie ‘technik rolnik’ na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji: R.3. Prowadzenie produkcji rolniczej i R.16. Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej. Część I podręcznika obejmuje zagadnienia związane z anatomią i fizjologią zwierząt, żywieniem zwierząt i zoohigieną.
Szczegóły
Tytuł: Rolnictwo, cz. I. Produkcja zwierzęca. Wiadomości podstawowePodtytuł: 50/2014
Autor: Anna Rekiel
Wydawnictwo: Hortpress
Seria: Rolnictwo
ISBN: 9788361574781
Kategoria: Podręczniki
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 248
Format: 17,6x25,0
Oprawa: miękka
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Solutions Gold Pre-Intermediate Podręcznik
1032/1/2019; 1033/1/2019
1032/1/2019; 1033/1/2019
Oxford University Press
Rolnictwo. Część 3. Produkcja zwierzęca
Hortpress