Tradycje i sztuka kulinarna Chin

Akademickie Dialog

  • Rok wydania: 2018
  • Format: 14.5x20.5
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
38,00 PLN
Nasza cena
33,27 PLN
Oszczędzasz 13%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



W książce zawarty jest zarys dziejów chińskiej sztuki kulinarnej, cieszącej się zasłużoną renomą wśród znawców i smakoszy. Autor przytacza w niej również 140 przepisów, stanowiących bardzo skromny fragment niezwykle bogatej (ponad kilka tysięcy potraw!) i urozmaiconej kuchni Chin.

Producent:
Wydawnictwo Akademickie DIALOG Spółka z o.o.
ul. Bagno 3/218
00-112 Warszawa (PL)
tel: 226208703
email: [email protected]


Szczegóły

Tytuł: Tradycje i sztuka kulinarna Chin
Autor: Ksawery Burski
Wydawnictwo: Akademickie Dialog
Seria: UROKI ORIENTU
ISBN: 9788380021884
Języki: polski
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 308
Format: 14.5x20.5
Oprawa: Miękka
Waga: 0.39 kg

Recenzje