Odżywianie w łuszczycy
Wpływ diety na stan skóry. 100 przepisów kulinarnych.

Kastor

  • Rok wydania: 2019
  • Format: 15.0x21.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
39,90 PLN
Nasza cena
34,09 PLN
Oszczędzasz 15%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



W leczeniu łuszczycy należy zachować odpowiednią dietę ? z takim zaleceniem spotyka się każda osoba cierpiąca na tę chorobę. Ale co ono oznacza w praktyce? Co powinno się jeść? Jak przyrządzać posiłki? Jakich potraw unikać? Jak skomponować jadłospis zdrowy i lekkostrawny, który nie tylko nie zaszkodzi pacjentowi, ale pomoże mu skutecznie zwalczać objawy choroby? Na te pytania stara się odpowiedzieć Magdalena Kurzyp w książce Odżywianie w łuszczycy. Wyjaśnia istotę proponowanej diety, jej potencjał terapeutyczny oraz wpływ na organizm. Autorka specjalizująca się w dietach zalecanych w schorzeniach wątroby i skóry opracowała ponad 100 praktycznych przepisów kulinarnych, które pozwolą chorym w sposób aktywny współuczestniczyć w leczeniu.

Szczegóły

Tytuł: Odżywianie w łuszczycy
Podtytuł: Wpływ diety na stan skóry. 100 przepisów kulinarnych.
Autor: Magdalena Kurzyp
Wydawnictwo: Kastor
ISBN: 9788362055609
Języki: polski
Rok wydania: 2019
Ilość stron: 192
Format: 15.0x21.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.25 kg

Recenzje

Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: