Makrobiotyka w polskiej kuchni

Książka i Wiedza

  • Rok wydania: 2015
  • Format: 14.5x20.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
29,00 PLN
Nasza cena
22,48 PLN
Oszczędzasz 23%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



Poradnik zdrowego żywienia. Autorka wykazuje w nim, że kuchnia makrobiotyczna jest nie tylko zdrowsza, ale i tańsza od tradycyjnej. Znajdziemy w nim przepisy na potrawy, które mogą zastąpić mięso, dowiemy się, jak sporządzać sosy bez tłuszczu, smaczne i słodkie ciasta bez cukru oraz rozmaite dania z rodzimych warzyw na sposób japoński. Autorka jest doktorem nauk medycznych, absolwentką warszawskiej Akademii Medycznej.

Szczegóły

Tytuł: Makrobiotyka w polskiej kuchni
Autor: Stanisława Olko
Wydawnictwo: Książka i Wiedza
ISBN: 9788305136174
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 216
Format: 14.5x20.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.278 kg

Recenzje