Książka informuje przyszłe matki o tym, jak się prawidłowo odżywiać, aby zachować dobre zdrowie, umożliwić prawidłowy rozwój płodu i uniknąć komplikacji podczas porodu. Książka zawiera przykładowe jadłospisy dla kobiet w początkowym i końcowym okresie ciąży oraz przepisy kulinarne. Mnóstwo uzupełniających wiadomości przynoszą również tabele.
Szczegóły
Tytuł: Żywienie kobiet w ciąży. Porady lekarzy i dietetykówAutor: Szostak-Węgierek Dorota, Cichocka Aleksandra
Wydawnictwo: PZWL Wydawnictwo Lekarskie
Seria: Instytut Żywności i Żywienia Zaleca
Kod paskowy: 9788320031317
ISBN: 8320031311
Języki: polski
Rok wydania: 2005
Ilość stron: 144
Format: 15x21cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.215 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Prawo własności przemysłowej
ZAKAMYCZE
100 najpiękniejszych miast świata
Publicat
Lokomotywy w Polsce
Carta Blanca