Wiecznie zabiegane nie mamy już czasu, by wzorem naszych babć kisić i marynować a to duży błąd. Przygotowywane w ten sposób potrawy są cenne dla zdrowia i niezwykle bogate w witaminę C. Łącząc tradycję z trendem zdrowego odżywiania przygotowaliśmy książkę pełną kulinarnych inspiracji. Oprócz typowo polskich przepisów proponujemy podróż po obcych kuchniach i smakach w formie relishy, chutneyów i ajvarów wrażeń z pewnością nie zabraknie.
Szczegóły
Tytuł: Marynowanie i kiszenieWydawnictwo: Olesiejuk
Seria: DOMOWA SPIŻARKA
ISBN: 9788327436504
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 160
Format: 20.0x24.0cm
Oprawa: Twarda
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Sekret natychmiastowego uzdrowienia
P&G Editors
Metody oczyszczania i regeneracji organizmu
Hartigrama
Żyj zdrowo i aktywnie z Anną Lewandowską
Porady, ćwiczenia, przepisy, motywacja
Porady, ćwiczenia, przepisy, motywacja
Słowne (dawniej Burda Książki)
Sekret młodości Facefitness
EKO MENTOR
Zbuduj formę Poradnik dla mężczyzn
i spal tłuszcz w 6 tygodni
i spal tłuszcz w 6 tygodni
Edipresse Polska
Prawie wszystko o ziołach i ziołolecznictwie
Mateusz E. Senderski
Minerały świata
Alma-Press