Prezentujemy receptury na przyrządzenie rozmaitych dżemów i konfitur nie tylko z rodzimych owoców (jak powidła śliwkowe czy konfitura malinowa), ale także tych bardziej egzotycznych, jak choćby cytrusy czy mango. Ponadto zachęcamy do zmierzenia się z nieco zapomnianymi sokami, syropami i kompotami – zdecydowanie zdrowszymi od napojów dostępnych w sklepach. Nasze porady przeprowadzą Cię przez wszystkie etapy przygotowywania domowych przetworów – od momentu zakupu surowca po niuanse pasteryzowania czy przechowywania.
Szczegóły
Tytuł: Dżemy, konfitury i sokiPodtytuł: Domowa spiżarka
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788327432919
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 160
Format: 19.5x24 cm
Oprawa: oprawa twarda
Waga: 0.668 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Ekonomia stosowana Podręcznik do podstaw przedsiębiorczości
liceum, technikum
liceum, technikum
Fundacja Młodzieżowej Przedsiębiorczości
Co nas nie zabije
Czarna Owca
Następcy Wyspa potępionych
Egmont
Matematyka z wesołym kangurem. Poziom Beniamin
Aksjomat Toruń
Kalendarz biodynamiczny 2016
Działkowiec