Podręcznik Bliżej techniki. O żywności i żywieniu wyjaśnia, na czym polega prawidłowe odżywianie, uczy planowania posiłków i przyrządzania smacznych, a jednocześnie zdrowych potraw.Atutem książki jest ciekawy tekst i duża liczba fotografii i rysunków ilustrujących omawiane zagadnienia.Jest to znany podręcznik, który został dostosowany do wieloletniego użytku zgodnie z nowelizowaną w 2014 r. ustawie o systemie oświaty.Zgodnie z rozporządzeniem MEN z dnia 8 lipca 2014 r. w sprawie dopuszczenia do użytku szkolnego podręczników podręczniki do zajęć technicznych w gimnazjum nie podlegają dopuszczeniu do użytku szkolnego.
Szczegóły
Tytuł: Technika GIM Bliżej.... O żywności i żywieniu WSiPAutor: Maria Boniecka, Danuta Łazuchiewicz
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302149351
Kategoria: Podręczniki
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 80
Format: 17,6x25 cm
Oprawa: broszurowa
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
KOSS Wiedza o społeczeństwie Podręcznik i ćwiczenia Część 2
169/2/2010
169/2/2010
Centrum Edukacji Obywatelskiej