Outlet: uszkodzenie okładki bez wpływu na treść
Tu znajdziesz przepisy na różne sposoby przygotowania dań z pstrąga i łososia oraz jego odmian: semgi, nerki, gorbuszy czy kety. Nigdy się nie znudzi ryba wędzona, smażona, pieczona, w sałatce, w paście, faszerowana...
Tak przygotowane dania z ryb zapewnią Ci wiele przyjemności przy jedzeniu i uznanie Twoich gości.
Tu znajdziesz przepisy na różne sposoby przygotowania dań z pstrąga i łososia oraz jego odmian: semgi, nerki, gorbuszy czy kety. Nigdy się nie znudzi ryba wędzona, smażona, pieczona, w sałatce, w paście, faszerowana...
Tak przygotowane dania z ryb zapewnią Ci wiele przyjemności przy jedzeniu i uznanie Twoich gości.
Szczegóły
Tytuł: Łosoś i pstrąg.Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów (Uszkodzona okładka)Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375442519
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 56
Format: 18.6x24.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.18 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Red Lipstick Monster - tajniki makijażu
Znak Literanova
Wielka księga pociągów
Muchomor
Zgaduj z CzuCzu 3-4 lata
Bright Junior Media
Zgaduj z CzuCzu 4-5 lat
Bright Junior Media