Wege kuchnia zwyciężczyni III edycji MasterChefa! Dominika Wójciak, pasjonatka kulinarnych podróży po świecie i miłośniczka eksperymentów w kuchni, swoją książkę podzieliła na warzywne rozdziały: od buraka i ziemniaka, przez rabarbar i bób po dynię, fasolę i cukinię. Wybierz warzywo i zacznij działać w kuchni! Sezonowo, lokalnie, a przede wszystkim smacznie!
Szczegóły
Tytuł: Warzywo. 100 sposobów na jarzynęAutor: Dominika Wójciak
Wydawnictwo: Pascal
ISBN: 9788376426259
Rok wydania: 2015
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Na zdrowie
Zwierciadło
Roślinna kuchnia polska
Dwie Siostry
Gender queer. Autobiografia
Centrala
My dwie, my trzy, my cztery wyd.2
Dwie Siostry
Kasieńka wyd.2
Dwie Siostry
Bah bah. Iran dla dociekliwych
Dwie Siostry