Outlet: uszkodzenie okładki bez wpływu na treść
Na przekór stereotypom o nudnych, pozbawionych smaku potrawach z pary obserwuje się rosnącą popularność tej techniki. I nie ma co się dziwić, ponieważ w porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości.
Na przekór stereotypom o nudnych, pozbawionych smaku potrawach z pary obserwuje się rosnącą popularność tej techniki. I nie ma co się dziwić, ponieważ w porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości.
Szczegóły
Tytuł: Gotowanie na parze Mięso i ryby (Uszkodzona okładka)Autor: Drewniak Mirek
Wydawnictwo: Dragon
ISBN: 9788361582700
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 32
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.1 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Ale kino
Zielona Sowa
House of Cards. Bezwzględna gra o władzę
Znak Literanova
Kalendarz Moleskine 12M 2016 czarny
Prime Line