Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2
Podręcznik dla technikum

WSiP

  • Rok wydania: 2004
  • Format: 14 x 20
  • Oprawa: broszura
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
0 PLN
Nasza cena
16,00 PLN



Książka jest przeznaczona dla uczniów technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharz. W podręczniku omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.

Szczegóły

Tytuł: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2
Podtytuł: Podręcznik dla technikum
Autor: Krystyna Flis, Aleksandra Procner
Wydawnictwo: WSiP
Kod paskowy: 978830202862504
ISBN: 8302028622
Kategoria: Podręczniki
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Podręcznik
Rok wydania: 2004
Ilość stron: 296
Format: 14 x 20
Oprawa: broszura
Waga: 0.325 kg

Recenzje