Książka jest przeznaczona dla uczniów technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharz.
W podręczniku omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.
Szczegóły
Tytuł: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2Podtytuł: Podręcznik dla technikum
Autor: Krystyna Flis, Aleksandra Procner
Wydawnictwo: WSiP
Kod paskowy: 978830202862504
ISBN: 8302028622
Kategoria: Podręczniki
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Podręcznik
Rok wydania: 2004
Ilość stron: 296
Format: 14 x 20
Oprawa: broszura
Waga: 0.325 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Faraon
Zielona Sowa
Abra Makabra część 2
Mandragora
Bezmiar matematycznej wyobraźni
Prószyński i S-ka
Bez wieści
C&T