100 przepisów dla milionów ludzi cierpiących z powodu nadwrażliwości na produkty pszenne i mleczne.
Jeśli trzeba przejść na dietę bezglutenową i bezmleczną, przygotowywanie posiłków staje się nie lada wyzwaniem. Musisz gotować dla całej rodziny i dodatkowo przyrządzać niewielkie porcje niealergizującego jedzenia dla jednej osoby. Pomyśl ? znacznie łatwiej jest gotować to, co będzie smakowało całej rodzinie!
Nie martw się, jeśli nie masz wprawy ani bogatego repertuaru dań. Z tą książką kucharską szybko nabierzesz pewności siebie w kuchni.
W tym poradniku znajdziesz pomysłowe i nowoczesne przepisy na najróżniejsze potrawy z kuchni całego świata, dobre na śniadanie, obiad i kolację, na przekąskę w ciągu dnia i na deser. Masz do wyboru zupy, sosy, lasagne, zapiekanki rybne, makaronowe i wiejskie, burgery, babeczki, sernik, szarlotka, a także quiche, pitty i puddingi. Nie zabrakło tu również przepisów na specjalne okazje ? na przyjęcia, urodziny i Boże Narodzenie.
Ta książka to potwierdzenie, że nietolerancje pokarmowe nie muszą oznaczać konieczności zrezygnowania z różnorodnej i smacznej kuchni!
Antoinette Savill jest autorką bestsellera Gluten, Wheat and Dairy Free Cookbook: Over 200 Allergy-free Recipes from Sensitive Gourmet.
Szczegóły
Tytuł: Kuchnia domowa bez pszenicy i nabiału 100 przepisówAutor: Antoinette Savill
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788377734285
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 160
Format: 23.4x16.5
Oprawa: Miękka
Waga: 0.52 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Magnolia
Prószyński i S-ka
Angry Birds. Poszukaj nas!
Papilon
Klątwa
Słowne (dawniej Burda Książki)
Bardzo długie przebudzenie
Prószyński i S-ka
Tylko dobre wiadomości
Filia
Wilcze kobiety
Replika
Zmowa byłych żon
Prószyński i S-ka