Czym jest Miłosierdzie?
Jakie ma właściwości?
Jaki ma smak?
Czy można je jeść?
W tej niewielkiej książeczce wyjdziemy na spotkanie z Bożym miłosierdziem, wyobrażając je sobie jako gastronomiczne zestawienie pokarmów, które żywią. W ten sposób spróbujemy prześledzić smaki i doświadczenia Bożej miłości, wyszukując na kartach Biblii pewne składniki, które ukażą jej wyjątkowość. Postaramy się wychwycić z tych ?głównych składników? sens i smak dla naszego codziennego życia.
Szczegóły
Tytuł: Receptura miłosierdziaPodtytuł: Biblijny szlak składników miłości, która karmi i uzdrawia
Autor: Annamaria Corallo
Wydawnictwo: Dehon
ISBN: 9788375193664
Tytuł oryginału: La ricetta della misericordia
Język oryginału: włoski
Tłumacz: Kozak Krystyna
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 96
Format: 11.0x18.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.094 kg