Ludność afrykańska, która na co dzień korzysta z orzechów kokosa, nigdy nie zapada na takie choroby jak cukrzyca, otyłość czy kłopoty z sercem.
W książce znajdziesz wiele przepisów z mąki kokosowej. Ma ona więcej białka niż mąka pszenna i dziesięć razy więcej błonnika..
Kraj produkcji: Polska
Producent:
Wydawnictwo Vital
Antoniuk Fabryczny 55/24
15-762 Białystok (Polska)
tel: 604-512-224
email: handel1@studioastro.pl
Szczegóły
Tytuł: Cud mąki kokosowejPodtytuł: Zdrowa alternatywa dla pszenicy
Autor: Bruce Fife
Wydawnictwo: Vital
Seria: Zdrowie z natury
ISBN: 9788364278921
Tytuł oryginału: Cooking with coconut flour
Tłumacz: Odorowicz Ischim
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 216
Format: 14.5x20.5cm
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Waga: 0.275 kg