Namawiamy miłośników fast foodów, by przygotowywali je sami, ze świeżych, a nawet dietetycznych produktów. Pomoże wam w tym nasza książka z przepisami na dania w stylu „fast”, ale bez starego tłuszczu, sztucznych dodatków, konserwantów i nadmiaru soli. Gwarantujemy, że domowy fast food będzie zdrowszy, bardziej kolorowy i aromatyczny niż ten spożywany na ulicy.
Frytki, hot dogi, sandwicze, hamburgery, tortille z dobrym, chudym mięsem i dodatkiem różnych warzyw mogą stać się pełnowartościowym posiłkiem, po który z ochotą sięgną domowe niejadki.
Frytki, hot dogi, sandwicze, hamburgery, tortille z dobrym, chudym mięsem i dodatkiem różnych warzyw mogą stać się pełnowartościowym posiłkiem, po który z ochotą sięgną domowe niejadki.
Szczegóły
Tytuł: Tanie gotowanie z tego, co zostanieAutor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788327440570
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 224
Format: 19x25 cm
Oprawa: oprawa twarda
Waga: 0.865 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Domowy fast food
Olesiejuk
Tajniki suszenia żywności
Galaktyka
Tu jesteśmy
Kosmiczne wyprawy, wizje i eksperymenty
Kosmiczne wyprawy, wizje i eksperymenty
Dwie Siostry