Przywiązujesz wagę do tego, co jesz i czym karmisz bliskich Niejednokrotnie zastanawiałeś się, jak unikać niepożądanych, czy wręcz szkodliwych substancji w artykułach spożywczych dostępnych na rynku
Koniecznie przeczytaj tę książkę!
Dzięki autorkom, dyplomowanym specjalistkom żywieniowym, dowiesz się m.in. dlaczego cukier to najpowszechniejszy narkotyk, jakie konserwanty występują w jedzeniu czy gdzie szukać warzyw i owoców bez herbicydów.
Po lekturze tego poradnika bez trudu będziesz wybierał zdrowe, pozbawione chemii produkty i gotował domowe posiłki w zgodzie z naturą.
Szczegóły
Tytuł: Kuchnia bez chemiiPodtytuł: Jedz w zgodzie z naturą
Autor: Patrycja Mazur, Joanna Tomaczewska
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788327441591
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 160
Format: 19.0x25.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.675 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Happy detoks
Jedz oddychaj i kochaj (siebie!)
Jedz oddychaj i kochaj (siebie!)
Edipresse Polska