Kuchnia żydowska słynie na całym świecie z niezwykle apetycznych, zdrowych i rozgrzewających potraw. Przepisy tej kuchni przekazywane z pokolenia na pokolenie sprawiły, że potrawy takie, jak rosół drobiowy, lateks, siekana wątróbka i bajgle funkcjonują wśród innych światowych smakołyków samodzielnie, w oderwaniu od całej tradycji kuchni żydowskiej.
Szczegóły
Tytuł: Kuchnia żydowskaWydawnictwo: Wega Delbana Polska
Kod paskowy: 9788389673350
ISBN: 8389673355
Tytuł oryginału: JEWISH RECIPES
Język oryginału: angielski
Tłumacz: Skóra Anna
Języki: polski
Ilość stron: 64
Format: 15x21cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.205 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Uniwersalny słownik j.polskiego tom 4
Tytuł tomu: T-Z
Tytuł tomu: T-Z
Wydawnictwo Naukowe PWN
Opowieści pielgrzyma
Tyniec