Słodkie pierwiosnki, kwaśne begonie, goryczkowe aksamitki, pikantne nasturcje, aromatyczne fiołki i dziki bez. Kwiaty mogą nie tylko przepięknie wyglądać, ale doskonalesmakować. Jak je wykorzystać w kuchni jako ozdobę, aromatyczny dodatek, składnik potraw Kilkadziesiąt prostych i pysznych przepisów na dania jak z bajki!
Szczegóły
Tytuł: Jadalne kwiatyAutor: Małgorzata Kalemba-Drożdż
Wydawnictwo: Pascal
ISBN: 9788376427034
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 352
Format: 17.4x24.8
Oprawa: Twarda
Waga: 0.86 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
365 dni
Edipresse Książki
Ten dzień
Edipresse Polska
Kwantechizm czyli klatka na ludzi
Fabuła Fraza
Magia rodzicielstwa
Buchmann
Kolejne 365 dni
Agora
Brzydki, zły i szczery
Wielka Litera
Beksiński.
Rysunek
Rysunek
Bosz
Teoria Opanowywania Trwogi
W.A.B.