Toksykologia żywności. Książka zawiera popularną, ale w pełni naukowo udokumentowaną prezentację współczesnej wiedzy na temat skażeń biologicznych i zanieczyszczeń chemicznych żywności, którą codziennie spożywamy. Jest to praktyczny poradnik dla tych wszystkich, którzy pragną uniknąć niebezpieczeństw na jakie wystawia nas inżynieria genetyczna, uprzemysłowione rolnictwo, zaawansowane technologie przetwórstwa i przechowywania, masowa sprzedaż i agresywny marketing.
Szczegóły
Tytuł: Toksykologia żywności bez tajemnic MEDYKAutor: Stefan Ball
Wydawnictwo: MEDYK
ISBN: 9788387340551
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 144
Format: 14,5x20,5 cm
Oprawa: broszurowa
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Widok z Castle Rock
Literackie
Teoretyczne minimum Co musisz wiedzieć, żeby zacząć zajmować się fizyką
Prószyński i S-ka
Dwanaście srok za ogon
Czarne
Elegie
Instytut Badań Literackich PAN
Polska odwraca oczy
Świat Książki
Historia pszczół
Literackie
Mnie zabić Tom 39
Olesiejuk