Pomidory znajdują w kuchni różne zastosowanie -można nimi dekorować kanapki, są składnikiem wielu sałatek,
nadają aromat i smak zupom i sosom. Można je smażyć, dusić, piec lub suszyć. Można też nadziewać i konserwować. Książka zawiera propozycje przepisów na smaczne potrawy
z użyciem świeżych albo przetworzonych pomidorów.
Korzystając z tych przepisów, nawet nowicjusze są w stanie
wyczarować z pomidorów pyszną potrawę.
Szczegóły
Tytuł: Potrawy z pomidorówAutor: Schinharl Cornelia
Wydawnictwo: Hachette Livre Wiedza i Życie
Kod paskowy: 9788371843273
ISBN: 8371843275
Tłumacz: Alwasiak Anita
Języki: polski
Rok wydania: 2005
Ilość stron: 66
Format: 16.0x20.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.16 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Themen neu 3 Arbeitsbuch
Hueber Verlag
Tajemnice wielkopolskich fortyfikacji
Zysk i S-ka
Lofty 150 najlepszych pomysłów
Olesiejuk