Na nic przyda nam się znajomość zawartości cennych witamin w warzywach, jeżeli nie będziemy ich prawidłowo przechowywać, kupować i spożywać. Ekologiczna Apteczka Warzywna (tom 2) zawiera ponad 200 porad, przepisów kulinarnych, receptur na naturalne kosmetyki i propozycji kuracji pomocnych w profilaktyce najróżniejszych dolegliwości.
Czytając Ekologiczną Apteczkę Warzywną dowiesz się:
ile, kiedy i jakie warzywa jeść
na co zwracać uwagę przy zakupie warzyw
jakie walory dietetyczne mają warzywa
jak warzywa pomogą Ci zadbać o serce
jakie warzywa wspomogą układ krwionośny
dlaczego warto pić soki warzywne
jak przygotować oryginalne i zdrowe potrawy z warzyw
jak wykorzystać warzywa jako naturalne kosmetyki
Omówione warzywa: BRUKIEW - CHRZAN - CZOSNEK - DYNIA - PAPRYKA - PASTERNAK
Czytając Ekologiczną Apteczkę Warzywną dowiesz się:
ile, kiedy i jakie warzywa jeść
na co zwracać uwagę przy zakupie warzyw
jakie walory dietetyczne mają warzywa
jak warzywa pomogą Ci zadbać o serce
jakie warzywa wspomogą układ krwionośny
dlaczego warto pić soki warzywne
jak przygotować oryginalne i zdrowe potrawy z warzyw
jak wykorzystać warzywa jako naturalne kosmetyki
Omówione warzywa: BRUKIEW - CHRZAN - CZOSNEK - DYNIA - PAPRYKA - PASTERNAK
Szczegóły
Tytuł: Ekologiczna apteczka warzywna T.2 Wyd. IIAutor: Zbigniew Przybylak
Wydawnictwo: Gaj
ISBN: 9788363537395
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 80
Format: 13x20,5 cm
Oprawa: broszurowa
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Warzywa źródło witamin
Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Znikopis
Inwestycje
Piesek Ruffi 20 cm
Beppe
Polski biznes
Adamigo