Niezbędny poradnik dla wszystkich, którzy chcą doskonalić swoje umiejętności kulinarne.
Do każdego przepisu dodane są szczegółowe wskazówki: pomocne piktogramy, czas przygotowania, pieczenie, stopień trudności, koszt, ilustrowana lista składników, dodatkowe propozycje urozmaicenia smaku, miejsce na samoocenę.
Szczegóły
Tytuł: Domowe wypieki chleby, bułki, ciastkaAutor: Chistophe Dovergne, Damien Duquesne
Wydawnictwo: Delta W-Z
ISBN: 9788371758669
Tytuł oryginału: La boulangerie - Les ateliers de Masterchef
Język oryginału: francuski
Tłumacz: Sylwia Filipowicz
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 224
Format: 21.0x26.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 1.054 kg
Redakcja: Ewdokia Cydejko
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Pieczenie ciast
Graf_ika
Domowe przetwory. Kiszonki z owoców, warzyw..
Ringier Axel Springer Polska