Tajniki suszenia żywności
Jak w pełni wykorzystać możliwości dehydratora

Galaktyka

  • Rok wydania: 2016
  • Format: 21.7x19.6
  • Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
44,90 PLN
Nasza cena
29,41 PLN
Oszczędzasz 35%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



Tajniki suszenia żywności to praktyczny przewodnik, dzięki któremu krok po kroku nauczysz się wyczarowywać pyszne, pożywne smakołyki z łatwo psujących się owoców, warzyw, mięs czy ziół. Odkryjesz zasady suszenia poszczególnych produktów oraz zapoznasz się ze wskazówkami, które pozwolą ci uniknąć podstawowych błędów. W książce znajdziesz cenne informacje na temat: zalet domowego suszenia żywności mechanizmu działania dehydratora wyboru odpowiedniego dehydratora i innych akcesoriów kuchennych zasad bezpieczeństwa żywnościowego metod pozwalających na zachowanie smaku i koloru suszonych produktów produktów najlepiej nadających się do suszenia czynników wpływających na czas suszenia żywności sposobów przygotowywania żywności do suszenia przechowywania wysuszonych produktów

Szczegóły

Tytuł: Tajniki suszenia żywności
Podtytuł: Jak w pełni wykorzystać możliwości dehydratora
Autor: Michelle Keogh
Wydawnictwo: Galaktyka
ISBN: 9788375795202
Tytuł oryginału: Dehydrating at Home: Getting the Best from Your Dehydrator, from Fruit Leather to Meat Jerkies
Język oryginału: angielski
Tłumacz: Kleszcz Ewa
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 192
Format: 21.7x19.6
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Waga: 0.63 kg

Recenzje