Michel Moran Francuz hiszpańskiego pochodzenia, jedna z najciekawszych postaci i wyrazistych osobowości współczesnej polskiej gastronomii. Od kilkunastu lat prowadzi z żoną Haliną znaną i cenioną restaurację w centrum Warszawy Bistro de Paris. Jest ekscentrycznym i wiecznie uśmiechniętym jurorem w programach kulinarnych stacji TVN.
Jaką drogę przeszedł Co i kto miał decydujący wpływ na jego życie Jaką ma opinię o polskich kulinariach Czy każdy może być kucharzem Jak zostać Chefem Jak ważna w życiu jest rodzina i miłość O tym wszystkim Michel Moran opowiada po raz pierwszy tak szczerze i szczegółowo dziennikarzowi Pawłowi Lorochowi.
Szczegóły
Tytuł: Chef Historia Michela MoranaAutor: Michel Moran, Paweł Loroch
Wydawnictwo: Edipresse Polska
ISBN: 9788379454389
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 264
Format: 15.0x24.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.48 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Płytkie nacięcie
W.A.B.
Tajemniczy brat
Prószyński i S-ka
Ania z Zielonego Wzgórza
Literackie
Wzgórze pełne słońca (400191)
Edipresse Polska
Magda i dzieciaki (400201)
Edipresse Polska