- Cytryny kiszone w wędzonej soli?
- Jarmuż fermentowany w jogurcie z jałowcem?
- Kiszony rabarbar z grapefruitem w miodowej zalewie?
- Dynie fermentowane w maślance z czosnkiem?
- Nawet się nie spodziewasz, co jeszcze można włożyć do słoika!
Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek: sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem z dyni w maślance. Tradycyjne potrawy w nowej aranżacji – bigos z ogórków, żur na zakwasie z kaszy gryczanej czy gołąbki w liściach jarmużu. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt. I w dodatku – naturalnie, zdrowo i smacznie.
- Jarmuż fermentowany w jogurcie z jałowcem?
- Kiszony rabarbar z grapefruitem w miodowej zalewie?
- Dynie fermentowane w maślance z czosnkiem?
- Nawet się nie spodziewasz, co jeszcze można włożyć do słoika!
Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek: sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem z dyni w maślance. Tradycyjne potrawy w nowej aranżacji – bigos z ogórków, żur na zakwasie z kaszy gryczanej czy gołąbki w liściach jarmużu. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt. I w dodatku – naturalnie, zdrowo i smacznie.
Szczegóły
Tytuł: Kiszonki i fermentacjeAutor: Aleksander Baron
Wydawnictwo: Pascal
Kod paskowy: 9788376428390
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 240
Format: 20.7x26.4x1.9 cm
Oprawa: twarda
Waga: 0.83 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Mam przyjaciela śmieciarza
Media Rodzina
Sekrety urody Koreanek. Elementarz pielęgnacji
Znak Literanova
Ziołowy Zakątek Kosmetyki które zrobisz w domu
Nasza Księgarnia
Między wódką a zakąską
Pascal