Dania i potrawy regionalne Siostry Marii to kolejna z serii znakomita książka, która tym razem zawiera wiele sprawdzonych i bardzo różnorodnych przepisów na dania pochodzące z różnych rejonów Polski. Dzięki nim każdy będzie miał okazję spróbować, jak smakuje kuchnia typowa dla danego regionu, a dokładne opisy i wskazówki oraz piękne zdjęcia z pewnością w tym pomogą.
Szczegóły
Tytuł: Dania i potrawy regionalne Siostry MariiAutor: Maria Goretti
Wydawnictwo: Martel
Seria: Siostra Maria
ISBN: 9788365222978
Języki: polski
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 288
Format: 14.5 x 20.0 m
Oprawa: Twarda
Waga: 0.678 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Zioła siostry Marii
Martel
Nalewki i likiery
Graf_ika