Jak z prostych składników zrobić efektowne i pyszne dania?
Odpowiedź znajdziesz w debiutanckiej książce kucharskiej Eryka Wałkowicza, stuprocentowego roślinożercy, autora jednego z najpopularniejszych blogów o kuchni roślinnej w Polsce erVegan.. Zamień marchewkę w przepyszny pasztet, ciecierzycę w słodkie ciasto, a jarmuż w chrupiące chipsy!
Z tej książki dowiesz się, dlaczego urozmaicone posiłki to podstawa diety roślinnej oraz jak łączyć podstawowe składniki w kuchni, aby uzyskać nie tylko smaczne i sycące potrawy, ale również w pełni zbilansowane posiłki. A to wszystko z punktu widzenia faceta i dyplomowanego dietetyka.
GOTOWANIE JESZCZE NIGDY NIE BYŁO TAK PROSTE!
Obowiązkowa pozycja na półce każdego miłośnika kuchni roślinnej.
Odpowiedź znajdziesz w debiutanckiej książce kucharskiej Eryka Wałkowicza, stuprocentowego roślinożercy, autora jednego z najpopularniejszych blogów o kuchni roślinnej w Polsce erVegan.. Zamień marchewkę w przepyszny pasztet, ciecierzycę w słodkie ciasto, a jarmuż w chrupiące chipsy!
Z tej książki dowiesz się, dlaczego urozmaicone posiłki to podstawa diety roślinnej oraz jak łączyć podstawowe składniki w kuchni, aby uzyskać nie tylko smaczne i sycące potrawy, ale również w pełni zbilansowane posiłki. A to wszystko z punktu widzenia faceta i dyplomowanego dietetyka.
GOTOWANIE JESZCZE NIGDY NIE BYŁO TAK PROSTE!
Obowiązkowa pozycja na półce każdego miłośnika kuchni roślinnej.
Szczegóły
Tytuł: ErVegan. Kuchnia roślinna dla każdegoAutor: Eryk Wałkowicz
Wydawnictwo: Znak Koncept
ISBN: 9788324037407
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 240
Format: 17.7 x 24.0 cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.86 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Jadłonomia po polsku
Marginesy
Dzieci gotują WEGE
Demart
Świat Nali. Człowiek, kot i ich podróż rowerem dookoła świata
Znak Literanova