"Od lekarza do kucharza" jest książką medyczno-kucharską dla alergików, otyłych, reumatyków, sercowców, cukrzyków, chorych z rakiem, dzieci, dorosłych, niemowląt a także zdrowych, którzy nie chcą chorować, chcą żyć długo i w dobrej formie.Książka przemyca wiedzę medyczną o jedzeniu do kuchni: Wyjaśnia zawiłości łączenia składników pokarmowych, przełożenia ich doboru do utrzymania lub utraty zdrowia. Omawia przydatność i zastosowanie każdej grupy pokarmowej włącznie z przepisami. Uczy, jak przygotować popularne potrawy bez mąki pszennej, cukru, mleka i innych składników szkodliwych z różnych powodów.
Szczegóły
Tytuł: Od lekarza do kucharzaAutor: Myłek Danuta
Wydawnictwo: CENTRUM ALERGII PROGRES
ISBN: 9788393976904
Rok wydania: 2017
Oprawa: Miękka
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Jaglany detoks
Pascal
Moja pierwsza encyklopedia Polski
Centrum Edukacji Dziecięcej
Niezłe ziółko
Literatura
Wróbel, co oćwierkał sąsiadów
Prószyński i S-ka
Pieski Tereski
Czytam sylabami
Czytam sylabami
Centrum Edukacji Dziecięcej