Od lekarza do kucharza

CENTRUM ALERGII PROGRES

  • Rok wydania: 2017
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
34,90 PLN
Nasza cena
27,24 PLN
Oszczędzasz 22%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



"Od lekarza do kucharza" jest książką medyczno-kucharską dla alergików, otyłych, reumatyków, sercowców, cukrzyków, chorych z rakiem, dzieci, dorosłych, niemowląt a także zdrowych, którzy nie chcą chorować, chcą żyć długo i w dobrej formie.Książka przemyca wiedzę medyczną o jedzeniu do kuchni: Wyjaśnia zawiłości łączenia składników pokarmowych, przełożenia ich doboru do utrzymania lub utraty zdrowia. Omawia przydatność i zastosowanie każdej grupy pokarmowej włącznie z przepisami. Uczy, jak przygotować popularne potrawy bez mąki pszennej, cukru, mleka i innych składników szkodliwych z różnych powodów.

Szczegóły

Tytuł: Od lekarza do kucharza
Autor: Myłek Danuta
Wydawnictwo: CENTRUM ALERGII PROGRES
ISBN: 9788393976904
Rok wydania: 2017
Oprawa: Miękka

Recenzje