Dzikie rośliny w kuchni? Tak, bo to niezwykle tanie i smaczne rozwiązanie, a nade wszystko zdrowy sposób na codzienne posiłki. Babka, brzoza, ruta, skrzyp i szczaw to dostępne na wyciągnięcie ręki dziko rosnące rośliny zawierające niezwykłe bogactwo cennych składników pokarmowych. Prezentowany atlas zawiera wiele przydatnych informacji na temat występowania poszczególnych gatunków i sposobów ich wykorzystania w kuchni wraz z konkretnymi przepisami.
Szczegóły
Tytuł: Atlas dzikich roślin jadalnychPodtytuł: 150 polskich gatunków
Autor: Monika Fijołek
Wydawnictwo: SBM
ISBN: 9788380593183
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 192
Format: 17.0x24.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.755 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Krowa Matylda na wakacjach
Media Rodzina
Atlas Polski dla dzieci
Fenix
Trawy ozdobne
Multico
Razem
Insignis
Jak stworzyć niezwykły warzywnik
Multico