Roślinna kuchnia bez glutenu i rafinowanego cukru. Otwórz okno na kulinarny świat, pełen nowych smaków i zapachów. Świat kuchni roślinnej, bez glutenu i rafinowanego cukru. Kuchni, która zmieni jakość twojego życia i pozwoli cieszyć się pysznym jedzeniem i jednocześnie pełnią zdrowia. Wyczarowuje się tu burgery i kotleciki z fasoli, makarony z cukinii, a także parmezan, który tak naprawdę nie jest serem! Naleśniki są zielone, a risotto nie zawiera ani grama masła. Na deser przyrządzamy ciasta z chia, serniki z kaszy jaglanej, banoffee z karmelem z daktyli oraz mocno czekoladowe brownie, zrobione z batatów. W kuchni roślinnej nie ma ograniczeń! Jest za to smak pysznej zdrowej wolności. Pokaże ci go Ina Rybarczyk, autorka znanego bloga roślinnego True Taste Hunters. To co Dasz się namówić na podróż Niezwykle inspirującą podróż w poszukiwaniu prawdziwego smaku!
Szczegóły
Tytuł: Łowcy smakówAutor: Ina Rybarczyk
Wydawnictwo: Rebis
Seria: Dieta i żywienie
ISBN: 9788380621343
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 312
Format: 19.0x25.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.17 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Urodzinowy sekret
Tatarak
Dlaczego nosimy maseczki?
HarperKids
Basia. Wielka księga przedszkola
HarperKids