Siostra Salomea fantastycznie gotuje. Uwielbiam jej kuchnię!
Siostra Anastazja FDC
O makaronach wiemy prawie wszystko. Każdy przecież od czasu do czasu gotuje spaghetti, penne, świderki czy łazanki. Ale czy rzeczywiście jesteśmy takimi specjalistami Nikt nie wie o makaronach tyle co Włosi. I to właśnie w słonecznej Italii, w przepięknym miasteczku Grottaferrata, położonym niedaleko Rzymu, Siostra Salomea przez wiele lat zgłębiała tajniki odpowiedniego przygotowywania makaronów.
Dania z makaronem są proste w wykonaniu, pożywne i sycące, ale żeby z nich wydobyć odpowiedni smak i to, co najcenniejsze, trzeba przestrzegać pewnych podstawowych zasad.
Dziś Siostra Salomea przekazuje je Państwu. Podpowiada, jaki makaron wybrać, jak go prawidłowo ugotować, jaki sos do niego przyrządzić. Mięsny, rybny, warzywny Pikantny a może na słodko z truskawkami, suszonymi śliwkami, bakaliami, makiem czy jabłkami Możliwości jest wiele
Makaron wcale nie musi być nudny. Dajmy się zaskoczyć bogactwem jego smaków.
Kraj produkcji: Polska
Producent:
Wydawnictwo WAM
ul. Kopernika 26
31-501 Kraków (Polska)
tel: 48126293200
email: handlowy@wydawnictwowam.pl
Szczegóły
Tytuł: Makarony Siostry SalomeiAutor: Salomea Łowicka
Wydawnictwo: WAM
ISBN: 9788327713636
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 232
Format: 14.5x20.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.25 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Zioła na kłopoty z wątrobą i niestrawnością
Fundacja Nasza Przyszlosc Oddzial W Szczecinku
Poldark Tom 1-4
Pakiet
Pakiet
Czarna Owca
Seria mazurska. Tom 1. Gwiazdka z nieba
Znak JednymSłowem
Dziedzictwo rodu Poldarków T.8 Przybysz z morza
Czarna Owca