Dziś już mało kogo trzeba przekonywać o walorach kuchni wegańskiej. Odpowiednio zbilansowana, oparta wyłącznie na produktach roślinnych przynosi szereg korzyści zdrowotnych. Dodatkowo wydobywa doskonałe smaki często z produktów dobrze znanych i pokazuje, jak w prosty sposób przyrządzić potrawy zaspokajające największych łakomczuchów. Książka zawiera przewodnik po popularnych wegańskich produktach oraz 100 przepisów na sycące śniadania, wzmacniające koktajle, zachwycające przekąski, a także wyśmienite zupy, dania główne, desery i ciasta. Magdalena Pieńkos, autorka bloga Blue Almonds, inspiruje do rozpoczęcia smacznej i zdrowej przygody z kuchnią wegańską.
Szczegóły
Tytuł: Kuchnia wegańskaAutor: Magdalena Pieńkos
Wydawnictwo: SBM
ISBN: 9788380593428
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 192
Format: 16.5x24.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.776 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Zobaczyć niebo. Historie prawdziwe
Edycja Świętego Pawła
Aby nie ustać w drodze. Podręcznik do religii do klasy 8 szkoły podstawowej
AZ-32-01/10-PO-1/12
AZ-32-01/10-PO-1/12
Księgarnia Św. Wojciecha
201 dań do pudełka. Domowa dieta wegetariańska
Ringier Axel Springer Polska
190 dań do pudełka Insulinooporność
Ringier Axel Springer Polska