Polecamy tradycyjną kuchnię włoską w pigułce, czyli carpaccio, polentę, lasagne, osso buco, risotto. Dzięki zdjęciom i szczegółowym objaśnieniom wszystkie te potrawy może przyrządzić nawet nowicjusz.
Książka zawiera 30 łatwych przepisów na najsmaczniejsze włoskie potrawy, które oczarowały świat, a także rady, jak urozmaicić ich smak.
Książka zawiera 30 łatwych przepisów na najsmaczniejsze włoskie potrawy, które oczarowały świat, a także rady, jak urozmaicić ich smak.
Szczegóły
Tytuł: Kuchnia włoskaAutor: Chrustl - Licosa Marieluise
Wydawnictwo: WIEDZA I ŻYCIE HACHETTE LIVRE
Seria: PORADY DOMOWE KULINARIA
Kod paskowy: 9788371844980
ISBN: 8371844980
Tłumacz: Derkacz - Strybel Maria
Języki: polski
Rok wydania: 2006
Ilość stron: 64
Format: 16.5x20.1cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.16 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Droga do Koryntu
Twój Styl
Historia świata. Atlas Świata z naklejkami
Inwestycje
Koktajle i soki
Parragon