Repetytorium i testy egzaminacyjne. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15 / TG.16. Egzamin zawodowy. Szkoły ponadgimnazjalne
WSiP
Repetytorium nieodzowne w przygotowaniach do egzaminu z kwalifikacji T.15 / TG.16 w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych.
200 pytań testowych z kluczem odpowiedzi!
Wiedza w pigułce! Publikacja gromadzi najważniejsze wiadomości, które należy opanować przed egzaminem. Dzięki testom z kluczem odpowiedzi i zadaniom praktycznym z rozwiązaniami kandydat do zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych może samodzielne sprawdzić swoje przygotowanie do egzaminu. Idealna pomoc, by szybko ocenić, co już umiem, a które zagadnienia muszę powtórzyć.
Zwięźle napisane repetytorium nie ma zastąpić podręczników, lecz stanowi ich podsumowanie i dopełnienie.
200 pytań testowych z kluczem odpowiedzi!
Wiedza w pigułce! Publikacja gromadzi najważniejsze wiadomości, które należy opanować przed egzaminem. Dzięki testom z kluczem odpowiedzi i zadaniom praktycznym z rozwiązaniami kandydat do zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych może samodzielne sprawdzić swoje przygotowanie do egzaminu. Idealna pomoc, by szybko ocenić, co już umiem, a które zagadnienia muszę powtórzyć.
Zwięźle napisane repetytorium nie ma zastąpić podręczników, lecz stanowi ich podsumowanie i dopełnienie.
Szczegóły
Tytuł: Repetytorium i testy egzaminacyjne. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15 / TG.16. Egzamin zawodowy. Szkoły ponadgimnazjalneAutor: Joanna Duda, Sebastian Krzywda, Renata Szajna
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302167935
Kategoria: Podręczniki
Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Repetytorium
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 336
Format: 17.0 x 24.0 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.505 kg