Repetytorium i testy egzaminacyjne. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15 / TG.16. Egzamin zawodowy. Szkoły ponadgimnazjalne

WSiP

  • Rok wydania: 2017
  • Format: 17.0 x 24.0 cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
76,70 PLN
Nasza cena
69,71 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 50,59 zł



Repetytorium nieodzowne w przygotowaniach do egzaminu z kwalifikacji T.15 / TG.16 w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych.

200 pytań testowych z kluczem odpowiedzi!

Wiedza w pigułce! Publikacja gromadzi najważniejsze wiadomości, które należy opanować przed egzaminem. Dzięki testom z kluczem odpowiedzi i zadaniom praktycznym z rozwiązaniami kandydat do zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych może samodzielne sprawdzić swoje przygotowanie do egzaminu. Idealna pomoc, by szybko ocenić, co już umiem, a które zagadnienia muszę powtórzyć.

Zwięźle napisane repetytorium nie ma zastąpić podręczników, lecz stanowi ich podsumowanie i dopełnienie.

Kraj produkcji: Polska

Producent:
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Aleje Jerozolimskie 96
00-807 Warszawa (PL)
tel: 801220555
email: wsip@wsip.com.pl


Szczegóły

Tytuł: Repetytorium i testy egzaminacyjne. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15 / TG.16. Egzamin zawodowy. Szkoły ponadgimnazjalne
Autor: Joanna Duda, Sebastian Krzywda, Renata Szajna
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302167935
Kategoria: Podręczniki
Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Repetytorium
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 336
Format: 17.0 x 24.0 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.505 kg

Recenzje