Sznycle na obiad Nieważne, czy z patelni, z piekarnika, smażone w kawałkach, nabite na patyk czy nadziewane - sznycle w każdej postaci stanowią kulinarny hit! Lubimy je w postaci klasycznej, a także w chrupiącej panierce. A może preferujemy przyprawione egzotycznie lub na modłę kuchni śródziemnomorskiej W tej książce znajduje się wszystko. Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Ponad 100 przepisów kuchni narodowej i międzynarodowej, klasycznych i nowatorskich. Najlepsze rady i pomysły na temat krojenia mięsa, panierowania i nadziewania. Ponadto błyskawiczne przepisy na korzenne marynaty i wykwintne sosy. Wiele przepisów na smakowite dodatki.
Szczegóły
Tytuł: Sznycle i szaszłykiAutor: Proebst Margit
Wydawnictwo: Muza
Kod paskowy: 9788373199231
ISBN: 8373199233
Tytuł oryginału: Brot & Aufstriche
Język oryginału: niemiecki
Tłumacz: Murawski Cezary
Języki: polski
Rok wydania: 2006
Ilość stron: 128
Format: 16.5x20.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.385 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Onkologia w praktyce
PZWL Wydawnictwo Lekarskie
Polityka zagraniczna państw Ameryki Łacińskiej
Wydawnictwa Uniwersytetu Warszawskiego
Księżniczka z magnesami
Debit
4.50 z Paddington
Dolnośląskie