Książka ta jest niezbędnym uzupełnieniem dla tych, którzy przyjęli zasady ?wykwintnej, a przy tym zdrowej kuchni" Michela Montignac.
Adresowana jest zatem do wszystkich, którzy pomimo braku czasu na przygotowywanie posiłków (także na uroczyste okazje) zadają sobie jednak trud gotowania potraw zdrowych, aromatycznych, należących do kuchni wykwintnej. Ponad 200 przepisów, które zawiera niniejsza książka, wywodzi się przede wszystkim z kuchni śródziemnomorskiej, oficjalnie uznanej za najlepszą kuchnię na świecie. Według nich można szybko przygotować dania proste, zdrowe, smaczne i pożywne. Do przyrządzania potraw zawartych w tym poradniku,
z wyjątkiem kilku, używa się tanich i ogólnie dostępnych produktów spożywczych.
Szczegóły
Tytuł: Dania z ProwansjiAutor: Michel Montignac
Wydawnictwo: Artvitae
ISBN: 9788388108143
Tytuł oryginału: RECETTES ET MENUS MONTIGNAC TOME II LES RECETTES PROVANCALES DE MONTIGNAC
Język oryginału: francuski
Tłumacz: Kawczyńska Ewa
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 324
Format: 14.6x20.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.405 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Kodeks drogowy w pigułce
BENKOWSKI
Boso ale w ostrogach
KSIĄŻKA I WIEDZA
Strukturalizm w Europie Środkowej i Wschodniej
Wizje i rewizje
Wizje i rewizje
Instytut Badań Literackich PAN
Bach for my baby
Biuro Literackie
13 pięter
Czarne
Eseje wybrane
Karakter